2310667636 Κ. Πιερίδη 5 Κ Σόλωνος, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη info@ygraerio.com.gr
hero image
 
Εγκαταστάσεις Υγραερίου
Μελέτη - Κατασκευή - Εγκατάσταση - Συντήρηση - Επισκευή - Εγκαταστάσεων Υγραερίου - Θεσσαλονίκη


 

Η εταιρείας μας δραστηριοποιούνται στον τομέα της εγκατάστασης συστημάτων υγραερίου προσφέροντας πάντα μία ασφαλή λύση στο καταναλωτή.
Οι έμπειροι επαγγελματίες τεχνικοί της εταιρείας μας εγγυώνται για την άριστη εκτέλεση των εργασιών για την εγκατάσταση λέβητα υγραερίου.

Οι εγκαταστάσεις υγραερίου χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: στις οικιακές και στις επαγγελματικές, αναλόγως των χαρακτηριστικών και των διαστάσεων της τοποθέτησης καυστήρα. Για οικιακές συσκευές αερίου προτείνεται η εγκατάσταση με φιάλες για υγραέριο.

Μια φιάλη υγραερίου μπορεί να τοποθετηθεί σε κάποιο εξωτερικό χώρο της οικίας και να οδηγείται η παροχή του υγραερίου έως τη συσκευή μέσω μιας γραμμής αερίου. 
Στην τροφοδοσία επαγγελματικών συσκευών με υγραέριο υπάρχουν ειδικές διατάξεις που καλύπτουν την ασφάλεια των επαγγελματικών χώρων.  
Σε κάθε περίπτωση οι τεχνικοί της εταιρείας μας προτείνουν την κατάλληλη εγκατάσταση που μπορεί να αποτελείται από φιάλες ή σταθερές δεξαμενές υγραερίου, λαμβάνοντας υπόψη, τις ανάγκες και τις καταναλώσεις των συσκευών που θα τροφοδοτηθούν με υγραέριο όπως επίσης και τους διαθέσιμους χώρους.