2310667636 Κ. Πιερίδη 5 Κ Σόλωνος, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη info@ygraerio.com.gr
hero image
 
Συντήρηση Εγκαταστάσεων Υγραερίου
Εγκαταστάσεις Υγραερίου - Μελέτη - Κατασκευή - Εγκατάσταση - Συντήρηση - Επισκευή - Εγκαταστάσεων Υγραερίου - Θεσσαλονίκη


 

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την συντήρηση εγκαταστάσεων υγραερίου έτσι ώστε η σωστή λειτουργία ενός λέβητα Υγραερίου να αποδώσει στο μέγιστο. Αυτό προϋποθέτει την σωστή και συστηματική συντήρηση – έλεγχο της εγκατάστασης. 
Ο συστηματικός έλεγχος γίνεται μια φορά τον χρόνο και μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα και ενέργεια. Ο εκάστοτε έλεγχος πρέπει να πραγματοποιείται από εξειδικευμένους τεχνικούς για να αποφύγουμε λάθη κατά την συντήρηση.

Η συντήρηση μιας εγκατάστασης πρέπει να γίνεται συστηματικά, για να καθαρίζονται οι συσκευές, ο λέβητας και να ρυθμίζεται ο καυστήρας, όπως επίσης να γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος όλης της εγκατάστασης.

Ο χρήστης δεν πρέπει να παρέμβει στην εκάστοτε εγκατάσταση για οποιοδήποτε έλεγχο. Ο έλεγχος και η συντήρηση θα πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένα συνεργεία με άδεια. Υπάρχει περίπτωση να προκληθεί ζημιά στο μηχάνημα εάν δεν παρέμβει κάποιος εξουσιοδοτημένος τεχνικός.